en dag

image312
hade jag på mig detta. det var nog i förrgår. klänningen är fasters gamla fast nu är den någon strl mindre, halsduken från mullberry, jeansen under från acne. väskan egentligen mammas fast lite omgjord.
skorna hittade jag på vinden.
nu ska jag studera. sen måste jag packa. imorgon ska vi till gamleby med skolan. för sista gången.
jag och mette ska dricka massor av the. och sy. och laga mat. och måla. puss

favoritbloggar

image309 image310
okej, mina favoritbloggar är fashion flash och am_lul. Jag kan inte få nog av de två. (bilder från deras bloggar)


thailändska inköp

image308
det sägs ju att allt ska vara döbilligt där på andra sidan jordklotet. därför måste man ju spana in lite grejer att kolla på. tygskor, solglasögon, converse (mina börjar bli utslitna...), glasögon, massor av t-shirts och snygga jesussandaler ska jag försöka hitta.
bilder från bl.a. urbanoutfitters, keds, elin kling & ray ban.

sött

image307
brunt hår. lugg. fin blus. fin väska. klockhalsband(?)

bild: glamcanyon

thai

image306
om 18 dagar bär det av. fy vad jag längtar. komma bort från skolan, kylan, sverige över huvud taget. skönt ska det bli. hoppas på lite solbränna och blekt hår också. kommer komma en shoppinglista så småningom :)

odd molly

image302
odd molly. jag gillar dom. speciellt dessa fyra skapelser ovan. riktigt snygga. säkert ganska dyra också. och bildkvaliten var sämst.

A

image301
kanske inte helt oväntat men på A är det am_lul som blir bloggarskan. Man får inte veta så mycket om henne i fotologen men det behöver man kanske inte heller men hon har nog spanska rötter och bor nog i London.
och hon är ju bara så snygg. har en egen stil och följer inte trender slaviskt. just därför hon känns så speciell och ja, trendig.

Lily Cole

image300
har alltid tyckt hon är vacker. rött hår är vackert. fräknar i mängder är vackert. nu ska jag skriva massor med engelska. bilderna kommer från storm models förresten.

02

image299
sidorna har blivit färre och färre för varje tidning från ELLE tycker jag. samtidigt tycker jag att den faktiskt blir bättre och bättre. i varje fall det sista numret som damp ner i brevlådan för någon dag sedan. en förtjusande klänning från camilla norrback, mönstrade sjalar från odd molly, batman t-shirt från luella, konstmode a la jackson pollock och en rabattcheck på H&M förgyllde just detta nummer. Och, vad tycks om att de utsvängda jeansen är påväg tillbaka? själv håller jag fast vid att höga smala stuprörsjeans är det snyggaste.

mocca

inspiration inspiration och ännu mer inspiration, som alltid när det gäller gala.
vill ha mössan. vill ha moccasiner.
image298

samarbetssvårigheter

ojojoj, nytt utseende här på bloggen! bannern har bestämt sig för att inte samarbeta men jag tycker att det blev ganska bra utan också. ska ändå försöka få dit den så småningom.


harley harley

image292
image291image293

åh vad hon är snygg. hittade henne för ett tag sedan och har haft bilderna sparade på datorn ett tag men ibland så hittar man bara en bild sådär när man letar efterf någonting annat man letat efter. Hon har både myspace och livejournal men hon uppdaterar inte så ofta. en fotolog har daman också upptäckte jag genom någon för någon dag sedan.

be och få långt hår o bruna ögon

image290

datasnille? -knappast!

jag funderar på att kanske byta till tjejsajten eller blogspot. jag förstår ingenting av dessa stilmallar. eller så kanske man ska stanna kvar på blogg.se och försöka klura lite till...

nya året

nytt år. nya tag. nyårsaftonen var kanon. tolvslaget med. menas att man kommer få ett bra år, om inledningen på året är bra. några löften har man hunnit klura ut men glömt igen. ett var i alla fall att jag måste bli lite flitigare här på bloggen, jag menar hur intressant är det om man uppdaterar den typ varannan vecka, med ganska urtrista inlägg? knappast väldigt roligt nej. fast nu är det skärpning på gång! 2008 kommer iaf bli ett händelserikt år med ganska mycket redan inplanerat: en flytt, en thailandresa (om TRETTIOÅTTA dagar!), en kusin (om det går som de ska), en start på gymnasiet (panik - vad ska jag välja?) och ett sista år med niorna! jaja, nogsnackat! här kommer iaf bilder på en vacker en!
image287

2008

image286image285

igår var man klädd i svarta jeans, grå t-shirt, nyklippt hår och röda nagler. (mkt snabb bild) Grå polo, skinnjacka, mulberryhalsduk (julklapp), kuvertväska, tjocka strumpor och högklackade skor (ingen bild) åkte även på när det var dags att dra sig ner mot hamnen och se på raketerna och uppleva årets första minuter tillsammans med allt annat ystadfolk.

RSS 2.0